Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Pittige raapstelen - cime di rapa piccantine
- Ingrediënten:
- ansjovis op zout, kappertjes, knoflook, olijfolie, raapstelen, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- groente / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, ansjovis, azijn, bleekselderij, citroen, citroensap, eidooier, kalfsfond, kalfsvlees, kruiden, laurier, olie, peper, prei, raapstelen, sjalot, tomaat, tonijn, ui, vet, water, witte ui, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Beproefd:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: