Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Italiaanse kalfslever
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, ham, kalfslever, marsala, meel, peper, peterselie, salie, vermout, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / bouillon / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bot, boter, bouillon, citroensap, ei, kalfsvlees, knoflook, lavas, meel, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, prei, rode paprika, salie, suiker, tomatenpuree, tomatensaus, ui, vlees, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: