Recept uit L'Art de la table:
Kabeljauw in romige vanillesaus
- Ingrediënten:
- amandelen, amandelmelk, bloemkool, gehakt, groentebouillon, boter, maïzena, sjalotten, vanillestokje, verse koriander, peper, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmelk, appaloosabonen, bleekselderij, borlottibonen, boter, bouillon, broccoli, cannellinibonen, cavatelli, conchiglie, groente, kaas, knoflook, kool, olie, olijfolie, orecchiette, parmezaanse kaas, pasta, peper, prei, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen: