9 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: 00-bloemaardappelartisjokhart uit blikbechamelsausbloemboterbouillonchampignonciabattaconchigliettediepvriesdoperwtjesdoorregen spekdroge marsalaknoflookolijfoliepeperpreirisottorijsttijmuizoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Risotto met een restant gestoofd vlees

Ingrediënten:
basisrecept voor risotto, boter, bouillon, extra vierge olijfolie, gestoofd vlees, parmezaanse kaas, tijm, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / lunch / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

minestrone

Ingrediënten:
aardappel, bouillon, diepvrieserwten, doorregen spek, doperwtjes, knoflook, knolselderij, olie, parmezaanse kaas, peper, prei, rijst, groene kool, sperziebonen, ui, verse lavas, verse peterselie, verse selderieblad, wortel en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Conchigliette-soep met doperwten, artisjokken en chilipepertjes

Ingrediënten:
artisjokhart uit blik, conchigliette, diepvriesdoperwtjes, gerookte doorregen bacon, gnocchetti, kippenbouillon, knoflook, marjoraan, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode chilipeper, ui, zout en zwarte bes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Vincisgrassi

Ingrediënten:
00-bloem, bechamelsaus, bloem, boter, droge marsala, ei, fijn griesmeel, gedroogde paddenstoelen, kipfilet, kippenbouillon, kippenlever, marsala, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui, vin santo, zout, zwarte truffel en zwezerik

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte / pastei / orgaanvlees / feestdagen / ovenschotel
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Snelle risotto

Ingrediënten:
eidooier, kippenbouillon, mozzarella, parmezaanse kaas, risottorijst, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rijst
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met ham en prei

Ingrediënten:
boter, champignon, kippenbouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, prei, prosciutto, risottorijst, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

risotto met pancetta en tuinbonen

Ingrediënten:
kippenbouillon, knoflook, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, risottorijst, tuinbonen, ui, kruiden, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Rijst met erwten - risi e bisi

Ingrediënten:
boter, doorregen spek, doperwten, kippenbouillon, parmezaanse kaas, ui, verse peterselie, vialone rijst en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / rijst