6 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: augurkbasilicumbloemboterbouillonbresaolabroodbuffelmozzarellacipolline agrodolcecitroencoppacottodroge witte wijneigedroogd eekhoorntjesbroodgelatinegrove mosterdparmahamparmezaanse kaaspeperrucolaverse salieblaadjeszout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Schotel met koude vleeswaren

Ingrediënten:
basilicum, bresaola, brood, buffelmozzarella, coppa, cotto, extra vierge-olijfolie, grove mosterd, parmaham, tasty tom tomaat en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:

Affettati misti

Ingrediënten:
augurk, bresaola, cetriolini, ciabatta, cipolline agrodolce, citroen, coppa, extra vierge-olijfolie, groene olijf, ingemaakte uien, mortadella, prosciutto, rucola, salami casalinga, salami finocchiono, venkelsalami en verse vijg

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:

Panino met parmaham, mozzarella & rucola

Ingrediënten:
ciabatta, extra vierge-olijfolie, mozzarella, parmaham en rucola

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsrolletjes in aspic - messicani in gelatina

Ingrediënten:
boter, brood, droge witte wijn, ei, eierdooier, gelatine, kalfslap, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rauwe ham, rundergehakt, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / schuim/mousse/gelei / kalfsvlees