Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Lever als een vogeltje - fegato all'uccelletto
- Ingrediënten:
- boter, brood, lever, olijfolie, pancetta, peper, rauwe ham, verse salieblaadjes en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, basilicum, bloem, boter, bouillon, bresaola, brood, buffelmozzarella, cipolline agrodolce, citroen, coppa, cotto, droge witte wijn, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, gelatine, grove mosterd, parmaham, parmezaanse kaas, peper, rucola, verse salieblaadjes, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie: