Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Bemoste zeevis
- Ingrediënten:
- champignons uit pot, heilbot, kabeljauw, mayonaise, rode biet uit pot, soepgroenten, tuinkruiden, water, witte peper en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelpuree, agar-agar, azijn, borage cress, cayennepeper, champignons uit pot, citroen, citroensap, dille, gedroogde spaanse peper, haring, heilbot, jenever, kabeljauw, knoflook, komkommer, laurier, laurierblad, olijfolie, tuinkruiden, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: