Diner / voorgerecht uit Keukenlab:
Gekookte artisjok met umami vinaigrette
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, artisjokken, citroensap, extra vierge olijfolie, kappertjes en mayonaise
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aardappelpuree, agar-agar, ansjovis, ansjovisfilet, avocado, bieslook, borage cress, boter, citroenmayonaise, dragon, ei, eidooier, extra vierge olijfolie, forelfilet, gerookte zalm, griekse yoghurt, haring, knoflook, peper, peterselie, trostomaat, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Keukenlab:
Diner / voorgerecht uit Espumas & Mousses:
Diner / voorgerecht uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest: