Diner / voorgerecht uit Jamie's Italie:
Beignets met salie en ansjovis
- Ingrediënten:
- ansjovis, bloem, bruisend mineraalwater, citroen, ei, salie, vin santo en zoete witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, ansjovis op zout, bier, bloem, boter, bruisend mineraalwater, citroen, courgettebloemen, droge witte wijn, ei, gezouten ansjovis, knoflook, melk, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pijlinktvis, salie, slagroom, ui, vin santo, zoete witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: