8 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisansjovisfiletbaarsfiletchermoulacitroenraspcitroenschileieiwitfrituuroliegedroogde chilipepergemberpoederharissainktviskabeljauwfiletkleine visjesknoflookkomijnzaadkorianderzaadolijfolieverse sardineszout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:

Sardines in chermoula

Ingrediënten:
bloem, chermoula, citroenen, ei, gemalen kurkuma, harissa, knoflook, mayonaise, olijfolie, paprikapoeder en sardines

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Feestelijk tafelen:

Sardines met muntdressing

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, gedroogde chilipeper, olijfolie, rode-wijnazijn, selderijzout, sjalot, verse munt, verse sardines, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus/dressing/jus / barbecue/grill / vis / feestdagen
Een recept uit  - Spaans

Diner / voorgerecht uit Spaans:

Moors ingemaakte ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis, bloem, citroen, gemberpoeder, knoflook, komijnzaad, laurier, olijfolie, rode wijnazijn, saffraan, sardientjes, spiering, vis, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

sardine escabèche

Ingrediënten:
bloem, chilipepers, citroenschil, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, rodewijnazijn, sardines, sinaasappelschil, suiker, ui, venkel, verse rozemarijn, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Portugees / Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Fritto misto di mare

Ingrediënten:
ansjovisfilet, baarsfilet, bloem, citroen, eiwit, extra vierge-olijfolie, frituurolie, garnalen, gedroogde pepervlokken, kabeljauwfilet, knoflook, lengfilet, octopus, olijfolie, pijlinktvisjes, sint-jakobsschelp, verse peterselie, verse sardines, witvisfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur