Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Balik çorbasi - Vissoep
- Ingrediënten:
- aardappel, citroen, knolselderij, peen, peper, peterselie, rijst, ui, water, witvis en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelpuree, agar-agar, ansjovis op zout, bittere sinaasappel, bloem, bonen, borage cress, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, gele paprika, gemalen zwarte peper, gist, groene paprika, groente, haring, heek, knoflook, olijfolie, peper, rijst, tomaat, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Spaanse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Picknick / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: