Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Brandade de morue - Stokvispuree
- Ingrediënten:
- bouquet garni, broodkruim, knoflook, olijfolie, peper, bladpeterselie, slagroom, stokvis en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, bakolie, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, frituurolie, gerookte zalm, groentebouillon, kabeljauwfilet, kippenbouillon, knolselderij, koriander, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, spinazie, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: