Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Gerookte zalmsoep
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, gerookte zalm, knoflook, knolselderij, melk, peper, room, ui, vis, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | augurk, boter, brood, chilipeper, citroenrasp, cognac, demi creme fraiche, dijonmosterd, dille, gelatine, gerookte zalm, grof zeezout, kerrie, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, komkommer, korianderzaad, laurierblad, maïzena, peper, room, ui, witte wijn, zalm, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen: