11 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: ansjovisarbequina olijfolieartisjokaugurkavocadoazijnbieslookbotercayennepepercitroenraspdillegelatinegemberpoedergerookte zalmgroentebouillonknoflookolijfoliepeperpeterselieroomsuikeruiwortelyoghurtzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Haring op Boheemse wijze

Ingrediënten:
augurk, citroen, kappertjes, laurier, peperkorrels, peterselie, peterseliewortel, prei, room, selderij, ui, water, wijnazijn, wortel en zoute haring

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Zalmrolletjes

Ingrediënten:
bieslook, citroen, gerookte zalm, kerstomaat, kervel, meloen, peper, room, veldsla en zalm in blik

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Mousse van gerookte heilbot

Ingrediënten:
citroen, dille, gelatine, gerookte heilbot, gerookte zalm, peterselie, room, sla, visbouillon en viseitjes

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood en broodgerecht
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:

Potpies van bacalao en garnalen

Ingrediënten:
bacalao, bladerdeeg, boter, cayennepeper, citroenrasp, crème fraîche, dille, dragon, ei, garnaal, kerriepoeder, nootmuskaat, pernod, bladpeterselie, slagroom, suiker, visfond en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Tonijn speciaal

Ingrediënten:
aardappelen, augurk, cayennepeper, citroen, gemberpoeder, room, suiker, tonijn in olie, ui, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
azijn / vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:

Kostelijke haringschotel

Ingrediënten:
augurk, azijn, bismarckharing, citroen, citroenschil, gemberpoeder, kappertjes, maatjesharing, marjolein, room, tabasco, ui, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis