Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:
Sardines in chermoula
- Ingrediënten:
- bloem, chermoula, citroenen, ei, gemalen kurkuma, harissa, knoflook, mayonaise, olijfolie, paprikapoeder en sardines
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, ansjovisfilet, baarsfilet, chermoula, citroenrasp, citroenschil, ei, eiwit, frituurolie, gedroogde chilipeper, gemberpoeder, harissa, inktvis, kabeljauwfilet, kleine visjes, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, sardines, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Feestelijk tafelen:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: