Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Friseesla met garnalen, zalm en ei
- Ingrediënten:
- azijn, basilicum, bieslook, citroensap, ei, friseesla, garnalen, gerookte zalm, munt, olijfolie en peterselie
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, augurk, azijn, bieslook, bloem, cannellinibonen, cayennepeper, citroen, citroensap, eiwit, kervel, knoflook, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, room, sjalot, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag: