Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Geroosterde haring geserveerd met mosterdsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eierdooier, mosterd, panharing, water, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boekweitmeel, ei, fijn broodkruim, fijn matzemeel, gist, kabeljauwfilet, kaviaar, knoflook, laurierblad, meel, melk, middelfijn broodkruim, middelfijn matzemeel, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, panharing, plantaardige olie, suiker, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.: