Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Joegoslavisch Kastanjebrood
- Ingrediënten:
- boter, kastanje, pure chocolade, slagroom en suiker
- Keuken:
- Joegoslavisch
- Soort:
- koek en gebak / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelstiften, bittere chocolade, bloem, boter, bruine rum, cacao, citroenrasp, cointreau, crème de cacao, crème de cassis, deeg, eendenvet, ei, gekonfijte citroenschil, maïzena, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, room, suiker, witte chocolade, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / nagerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / buffet / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het gouden bakboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Made in Sicily :
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Elke zondag heerlijk taart: