Ontbijt / diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Havermoutse pap met honing en fruit
- Ingrediënten:
- citroensap, havermout, honing, melk, noten, slagroom en suiker
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- fruit / gebak, koek, taart, pudding
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, boter, bourbonvanille, citroenschil, clotted cream, crème fraîche, dessertwijn, druivensuiker, eidooier, gedroogde abrikozen, gehakt, halbtrockener spätlese, havermout, kaneel, kaymak, kirsch, kristalsuiker, kruidnagel, noten, risottorijst, room, suiker, tijm, tijmhoning |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Ontbijt / diner / nagerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit IJs in elk seizoen:
Diner / nagerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / nagerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Ontbijt uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten: