Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Profiteroles met ijs en chocolade
- Ingrediënten:
- bloem, boter, chocolade, eieren, kristalsuiker, melk, slagroom, vanilleroomijs, water en zout
- Soort:
- zoet / chocolade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardbeien-chiajam, agavesiroop, ahornsiroop, alcohol, amaretto, baileys, bessen, cacao, cacao poeder, chocolade, chocolademelk, espresso, fruit, gecondenseerde melk, grenadine, kers, likeur, nootmuskaat, prosecco, rood fruit, room, sinaasappelsap, siroop, suiker, vanille |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht / dessert uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier: