Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Runderstoofpot voor studenten
- Ingrediënten:
- bloem, doorregen runderlappen, knolselderij, laurier, olijfolie, peterselie, rode wijn, tijm, ui, wortel en zout
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aalbessengelei, boter, cayennepeper, citroenschil, doorregen runderlappen, filé-poeder, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olie, peper, rode wijn, rozemarijn, selderij, spekblokjes, tijm, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.: