Recept uit Smaak van china:
Saus voor tofu op de wijze van Guizhou
- Ingrediënten:
- arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, gember, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, maïsmeel, rijstwijn, sesamolie, suiker en water
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, aubergine, bakolie, bamboescheuten, bloem, bruine suiker, donkere sojasaus, groene paprika, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, mirin, olie, peper, rijstazijn, sake, sojasaus, steranijs, varkenshaas, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept van Es' Factory:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Ontbijt uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Bartje Boemboe: