Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Gestoomd varkensvlees met chinese rijstwijn
- Ingrediënten:
- bosui, buikspek, gember, knoflook, lichte sojasaus, rijstwijn, suiker en water
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, arachideolie, bakolie, bloem, donkere sojasaus, droge sherry, ei, fijne tafelsuiker, gember, honing, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, medium dry sherry, mirin, olie, rijstazijn, sake, sesamolie, sojaolie, suiker, ui, witte peper, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Snack of tussendoortje uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Recept van Food en So Much More:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china: