Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Celéri remoulade - Selderijremoulade
- Ingrediënten:
- citroensap, dijon-mosterd, knolselderij, mayonaise, peper, walnootolie, walnoten en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- salade / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aardappelrozet, augurk, azijn, bieslook, dille, droge witte wijn, duindoornbessen, geel mosterdzaad, knoflook, komijnpoeder, komkommer, mosterd, olijfolie, radijs, selderij, suiker, tijm, yoghurt, zeezoutvlokken, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier: