Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:
Selderijpuree (35 min 95°C)
- Ingrediënten:
- bloemige aardappel, boter, citroensap, knolselderij, nootmuskaat en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelpuree, biet, bloem, bloemige aardappel, bruine bouillon, citroen, daslook, eidooier, gevogeltefond, gnocchi, groente, kalfsfond, parmaham, pasta, peper, pijnboompitten, room, selderijblad, suiker, vruchtensap, water |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: