Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aspergepunten, bavette (vlees), bladpeterselie, bleekselderij, bloemige aardappel, bloemige aardappelen, boter, bouillon, bouquet garni, bruine fond, citroen, ei, knoflook, kruiden, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rucola, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept van Okoko recepten:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!: