Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Pastinaak-pompoenpuree
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, crème fraîche, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, pastinaak, pompoen, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, ei, kerriepoeder, kippenbouillon, kruiden, laurierblad, melk, olijfolie, pastinaak, peper, peterselie, pompoen, rode ui, room, salie, sjalot, tijm, ui, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / bijgerecht uit Vol Smaak:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Oh my foodness:
Recept van De Hippe Vegetarier: