Recept uit De banketbakker:
Kalfsragout
- Ingrediënten:
- bloem, bouquet garni, eidooier, mager kalfsvlees, maggi, mosterd, nootmuskaat, peperkorrel, peterselie, roomboter, slagroom en water
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, bouquet garni, ei, eidooier, eiwit, gelatine, kalfsgehakt, knoflook, mager kalfsvlees, maggi, melk, mosterd, olijfolie, paneermeel, paneermeel, grof, parmezaanse kaas, pasta, peper, peperkorrel, peterselie, prei, slagroom, ui, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept van De Hippe Vegetarier: