Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Met ricotta en snijbiet gevulde ravioli in bouillon
- Ingrediënten:
- bieslook, bruine kippenbouillon, ei, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pastabloem, ricotta en snijbiet
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, ei, eidooier, gehakt, groente, italiaanse kruiden, kaas, knoflook, melk, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ricotta, rode ui, rode wijnazijn, suiker, tomatenpuree, tomatensaus, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner uit Fratello & Sorella:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier: