Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Aspergemousse met garnalensaus
- Ingrediënten:
- asperge, bieslook, gelatine, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, dille, droge witte vermout, ei, garnaal, magere kwark, slagroom en tomatenpuree
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bakpoeder, bladpeterselie, boter, cayennepeper, crème fraîche, dragon, ei, flespompoen, fond, kervel, knoflook, mager rundvlees, mayonaise, melk, merg, munt, olie, peper, peterselie, slagroom, tijm, ui, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Snack of tussendoortje uit Honey & co:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier: