Recept uit Groot handboek sauzen:
Mousselinesaus
- Ingrediënten:
- boter, cayennepeper, citroensap, dragon, eidooier, laurier, peterselie, room, sjalot, witte peperkorrels, witte wijn, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- sauzen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, de koninck bier, eidooier, geklaarde boter, groentebouillon, kalfsfilet, laurier, peterselie, selderijzout, sherry, sjalot, slagroom, ui, volle room, water, witte peperkorrels, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zwavelzwam |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: