Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kipfilet met dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, dragon, droge witte wijn, kipfilet, kippenbouillon, peper, room, selderij, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, appel-balsamicoazijn, arachideolie, bladerdeeg, bladselderij, boter, bouillon, eidooier, eiwit, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, selderij, slagroom, suiker, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Noma:
Recept uit Soepen:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Recept van De Hippe Vegetarier: