Rendiervlees met knolselderij en wildekruidengelei

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 339 in Noma .

Soort:
vlees / wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Omdat we geen rendier konden vinden hebben we hertensucade en hertenbiefstuk gebruikt. Ook nog wat extra ontbijtspek gebruikt om mooie rolletjes re kunnen maken.
Mooie afwisseling van structuren, het zachte vlees en de gegaarde knolselderij, de bite van rauwe knolselderij en appel en dan de gelei. Misschien mag er iets meer appel worden gebruikt om wat meer zoet/zuur contrast in te brengen.

- meer dan 7 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Appel-passievruchtencrumble

delicious. magazine - 2007-12

Oma’s appeltaart

delicious. magazine - 2010-10

Appel-ijstaart

delicious. magazine - 2007-13

Appelbollen

delicious. magazine - 2011-02