Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Gefrituurde courgette in azijn en knoflook
- Ingrediënten:
- bloem, courgette, groente, knoflook, plantaardige olie, wijnazijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, aubergine, azijn, basilicum, boter, bouillon, bruine lamsfond, cheddar, chorizo, courgette, deeg, ei, lamsgehakt, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, pijnboompitten, plantaardige olie, tomaat, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Recept van Wat Aten Zij?: