Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Marinade voor yin-yangrijst
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, witte peper en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- marinade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bruine suiker, citroensap, donkere sojasaus, ei, gember, groente, knoflook, komkommer, lichte sojasaus, medium dry sherry, olie, peper, plantaardige olie, sesamolie, sojaolie, sperziebonen, ui, witte peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Ontbijt uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: