5 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelmeelaardappelpureebakpoederbieslookbloemige aardappelbospeenbotercitroencitroensapcourgettedouble creameiwitfijne kristalsuikergelatinegerookte schelvisgroentebouillonharingkaneelstokjekorianderkruisbessenmelkoliepeperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Crêpes parmentier met gemarineerde gerookte schelvis

Ingrediënten:
bieslook, bloem, bloemige aardappel, citroen, crème fraîche, double cream, ei, eiwit, gerookte schelvis, koriander, melk, olijfolie, plantaardige olie, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Aardappelcake met tuinbonendip

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bloem, citroensap, courgette, crème fraîche, ei, groentebouillon, kwark, melk, natriumbicarbonaat, olie, peper, tabasco, tuinbonen, worcestersaus, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Ontbijt / brunch / diner / nagerecht uit Plenty more:

Ricottapannekoekjes met kruisbessenrelish

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, crème fraîche, ei, fijne kristalsuiker, gemberwortel, kaneelstokje, kruisbessen, ricotta, sinaasappel, vanille-extract, zonnebloemolie en zout

Soort:
vegetarisch