Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisbereiding rundvlees bakken frituren
- Ingrediënten:
- bloem, broodkruim, ei, frituurolie, olijfolie, oud brood, paneermeel, rundvlees en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvlees / frituur
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, abrikozenjam, azijn, boter, bouillon, citroensap, courgette, deeg, frituurolie, fruit, gehakt, grote groene olijven, kaneel, kerriepoeder, kikkererwten, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, rundvlees, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten: