20 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbasis tomatensausbroodcourgettedeeggedroogde gistgedroogde oreganogriesmeelhoningkaasknoflookmozzarellaoliepatentbloempestorode paprikasalamisuikertaarttijmtomatensausuizout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Picknick / lunch / buffet / lunchgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Brood met vier smaken

Ingrediënten:
bloem, boter, dadels, gedroogde vijgen, gist, kaas, maanzaad, mangochutney, mild kerriepoeder, olijfolie, rode paprika, rozijnen, sesamzaad, stilton, stroop, ui, verse basilicum, volkorenmeel, walnoten, water, tarwebloem en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Snack of tussendoortje uit Mediterraneo:

Kaasbeignets (mujabbana)

Ingrediënten:
bloem, durum tarwemeel, gist, honing, kaas, kaneel, melk, olie, rozensiroop, suiker en water

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Pizza

Ingrediënten:
bloem, champignons uit blik, extra vergine olijfolie, gedroogde oregano, gekookte ham, gist, knoflook, mozzarella, parmezaanse kaas, salami, tomatenpuree, ui, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit Tim Delissen - Het ATAG kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:

Vers gemaakte pizza met 4 kazen

Ingrediënten:
basis tomatensaus, belegen kaas, blauwschimmelkaas, bloem, droge gist, gedroogde oregano, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / vegetarisch
Een recept uit  - Het ATAG kookboek

Recept uit Het ATAG kookboek:

Pizza met 4 kazen

Ingrediënten:
basis tomatensaus, belegen kaas, blauwschimmelkaas, bloem, droge gist, gedroogde oregano, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, pesto, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Pizza cones

Ingrediënten:
artisjok, bakspray, balsamicoazijn, basilicum, bloem, champignon, champignons, deeg, kaas, gist, jonge kaas, kaas, knoflook, mozzarella, olijfolie, paprika, pepers, sjalot, zout, tomaten, tomatensaus, ui, water, zout, zout en 
zout en peper