Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Agnolotti uit Piemonte
- Ingrediënten:
- 00-bloem, bloem, ei, eidooier, gekookte ham, parmezaanse kaas, rundvlees, spinazie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, bechamelsaus, boter, bouillon, eiwit, gekookte ham, granen, kaneel, knoflook, komijn, melk, nootmuskaat, noten, olijfolie, paneermeel, peper, rundvlees, spinazie, suiker, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De Dikke van Dam:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: