18 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbleekselderijboterbouilloncitroencitroensapcourgettecurryeigemalen kaneelkaneelstokjekikkererwtenknoflookkoriandermuntnootmuskaatolieolijfoliepeperpeterseliepreispecerijensuikertomatenpureeuizout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Es

Recept van Es' Factory:

Pastasaus met konijn tomaten en kaneel

Ingrediënten:
bloem, boter, gemalen kaneel, gemalen peper, gerookte spekblokjes, kippenbouillon, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, rode wijn, rozemarijn, knoflook, tomaat, uien, water en zout

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Rode mul met artisjok en gezouten citroenen

Ingrediënten:
artisjok, ingemaakte citroen, kaneelstokje, knoflook, koriander, mul, olijfolie, patentbloem, plantaardige frituurolie, ras el hanout, rode ui, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Hertengoulash met rommelkruid

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bloem, boter, bouquet garni, goudrenet, hertenvlees, kaneelstokje, knolselderij, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rode kool, rode wijn, rommelkruid, suiker, ui, water, wildfond en zout

Soort:
wild
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Szechuankip

Ingrediënten:
bloem, chilipeper, donkere sojasaus, gember, groene paprika, kaneel, kippenbout, knoflook, lichte sojasaus, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn, rode paprika, steranijs, suiker, ui en water

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Sfiha van champignon en komijn

Ingrediënten:
boter, champignon, droge gist, ei, gemalen komijn, kaneelstokje, knoflook, kwark, olijfolie, patentbloem, prei, suiker, ui, gist, volkorenbloem, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Kuping Gaja

Ingrediënten:
asem, bloem, bosui, bosuitjes, bouillon, cacao, citroensap, djinten, eieren, fruit, gehakt, gula djawa, juruk purut, kaneel, kemirinootjes, korianderpoeder, knoflook, koekjes, water, lombok, olie, peper, pinda’s, prei, prei, runderbouillon, runderlever, selderij, soepvlees, suiker, tarwebloem, taugé, knoflook, trassi, ui, vanillestokje, vanillesuiker, vlees, water, witte kool, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:

Harira

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, chana dhal, citroen, citroensap, fijn griesmeel, gemberpoeder, groene linzen, kaneel, knoflook, koenjit, lamsnek, lamsschenkel, nootmuskaat, saffraandraadjes, tomatenpuree, ui, verse koriander, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

ramadansoep harira

Ingrediënten:
bloem, citroen, dadel, gedroogde kikkererwten, gemalen komijn, gemberpoeder, kaneel, karkas van kip, koriander, kurkuma, lamsbotten, linzen, olijfolie, peterselie, tomaat, ui, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:

Olipodrigo

Ingrediënten:
aardappel, bloem, chipolataworstjes, eidooier, eringi, groene asperge, half-om-halfgehakt, hartzwezerik, jeneverbes, kalfsjus, kalfswang, kaneelstokje, knolselderij, kwartel, lamsschenkel, laurierblad, meiknol, paneermeel, peper, pistaches, prei, rode ui, rundermerg, steranijs, ui, varkenspoot, water, witte peperkorrels, zilverui en zout

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Vleespasteitjes - fatayeer

Ingrediënten:
bloem, droge gist, gemalen kaneel, gemalen piment, lamsgehakt, olijfolie, peper, pijnboompitten, ui, verse peterselie, water, yoghurt en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Libanees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees / pastei
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Vleespasteitjes - sanbusak

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gemalen kaneel, gemalen piment, lamsgehakt, olijfolie, peper, pijnboompitten, plantaardige olie, sesamzaad, ui, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Syrisch
Soort:
lamsvlees / pastei / frituur
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

couscous

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouillon, cayennepeper, courgette, kaneel, kikkererwten, kippenbouten, komijn, koolrabi, lamslappen, margarine, peper, rozijnen, saffraan, tomatenpuree, ui, water, winterpeen en zout

Keuken:
Noord-Afrikaans
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / gevogelte / lamsvlees / couscous
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Gushe barreh - Raviolisoep

Ingrediënten:
azijn, bloem, kaneel, mager lamsvlees, mager rundvlees, munt, peper, peterselie, ui, water, yoghurt en zout

Keuken:
Iraans
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / rundvlees / lamsvlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

New: Thai Green Curry So Fine + Korting

Ingrediënten:
aubergine, azijn, bamboe, bloemkool, chili, curry, eiwitten, groenten, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, meel, paprika, pepers, pepertje, rijst, rijstebloem, specerijen, spinazie, suiker, tofu, tofublokjes, ui, vet, water, wortel, zout en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Mulligatawny

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, gember, curry, bloem, boter, gehakt, groentebouillon, kaneelstokje, kokosroom, komijnpoeder, korianderpoeder, kruidnagels, kurkuma, laurierblaadjes, munt, pasta, pomodori tomaten, prei, rode ui, specerijen, bleekselderij, knoflook, tomaten, versgemalen zwarte peper, water, wortel, wortels, zout en zwarte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan Monday: Japanse curry

Ingrediënten:
aubergine, banaan, bloem, bouillon, chilipoeder, courgette, curry, currysaus, eieren, garam masala, groentebouillon, groenten, ingelegde ui, kerriepoeder, knoflook, kokosolie, maïzena, paneermeel, paprika, pasta, peper, radijs, rode paprika, rode ui, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, specerijen, sushirijst, tomatenpuree, vlees, water, waterkers, wortel, zeezout, 
zout en peper en zuivel