Recept uit L'Art de la table:
Biefstuk met ravigotesaus
- Ingrediënten:
- aardappels, azijn, bietjes, bladpeterselie, citroen, citroensap, boter, gehakt, kappertjes, olijfolie, sjalot, peper, wortels, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroenschil, dragon, eidooier, kalfsfond, kalfsvlees, kervel, knoflook, kruiden, laurier, mayonaise, olie, olijfolie, prei, sjalot, tomaat, ui, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: