Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Italiaanse kalfslever
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, ham, kalfslever, marsala, meel, peper, peterselie, salie, vermout, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / bouillon / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bleekselderij, boter, citroen, eidooier, fruit, gehakt, gember, kalfsvlees, knoflook, komkommer, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, tomaat, ui, vet, vlees, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: