Recept uit L'Art de la table:
Blanquette de veau
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | allesbinder, bleekselderij, boter, bouillon, crème fraîche, eidooier, groente, ketjap, kip, kipfilet, knoflook, laos, laurier, melk, peterselie, prei, puree, rijst, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten: