9 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelmoesboterfruitgedroogde muntgroentebouillonkaneelkaneelpoederknoflookkomijnpoederkrentenmuntolijfoliepaprikapoeder edelsuszpaprikapureepeperpeterseliepijnboompittensaffraantomaattomatenpureeuiwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Karidesli pilav - Rijst met garnalen

Ingrediënten:
boter, citroen, rijst, garnaal, knoflook, komijnpoeder, peterselie, saffraan, selderij, suiker, tomaten, ui, visbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Tum Ayam

Ingrediënten:
bananenblad, bananenbladeren, djahé, fruit, gehakt, ui, gula djawa, kemirinootjes, kentjur, kipgehakt, kippengehakt, knoflook, kokosmelk, kunyit, laos, lombok, olie, peper, rijst, salamblaadje, salamblaadjes, santen, knoflook, trassi, ui, water, water, witte rijst, zout en 
zout en peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit  - Gemüse!

Bijgerecht uit Gemüse! :

Gevulde snijbietrolletjes

Ingrediënten:
citroen, gedroogde munt, groentebouillon, komijnpoeder, krenten, paprikapoeder edelsusz, paprikapuree, peterselie, pijnboompitten, risottorijst, snijbietblad, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Balkan
Soort:
vegan / groente
Een recept uit  - Gemüse!

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Gemüse! :

Gevulde koolrabibladrolletjes

Ingrediënten:
citroen, gedroogde munt, groentebouillon, komijnpoeder, koolrabiblad, krenten, paprikapoeder edelsusz, paprikapuree, peterselie, pijnboompitten, risottorijst, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Balkan
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Perzische keuken: Tahcheen met aubergine en portobello

Ingrediënten:
aubergine, aubergines, basmatirijst, boter, cayennepeper, eidooier, fruit, boter, griekse yoghurt, kaneelpoeder, knoflook, komijnzaad, kurkumapoeder, paddenstoelen, peper, piment, pistachenoten, portobello, portobello, rijst, saffraan, saffraandraadjes, suiker, taart, knoflook, ui, vet, water, yoghurt, zeezout, zonnebloemolie, zout, zuurbessen en zwarte peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Hoe kook je met Nederlandse specerijen?

Ingrediënten:
appelmoes, asperges, avocado, bessen, bloemkool, boter, chocolademelk, foelie, friese nagelkaas, gemalen kruidnagel, groene peper, groenten, kaneel, kaneelpoeder, kaneelstokjes, knolselderij, koekkruiden, koffie, komijn, koolrabi, kruiden, kruidkoek, kruidnagel, kruidnagels, kruidnoten, muskaatnoot, nootmuskaat, peper, pompoen, raapstelen, rijst, rode bes, rode kool, rode peper, room, roze peper, snijbiet, specerijen, speculaas, sperziebonen, spinazie, spruiten, spruitjes, stoofpeertjes, suiker, vruchten, water, waterkers, witte chocolade en witte peper