Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Soep van gesmoorde kool en rijst
- Ingrediënten:
- arboriorijst, boter, bouillonblokjes, kool, parmezaanse kaas, vleesbouillon, vleesfond, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, aubergine, banaan, bleekselderij, bloem, bouillon, groente, kaas, knoflook, kool, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, risotto, risottorijst, saffraan, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier: