Recept uit Eten in Italie:
Kalfsvlees met parmaham op milanese wijze
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfsvlees, parmaham, peper, peterselie, speck en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, ei, eidooier, gehakt, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, ui, water, witte wijn, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Bartje Boemboe: