Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Marinade voor gevulde paprika
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, donkere sojasaus, lichte sojasaus, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, suiker, water en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vegetarisch / marinade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakolie, bamboescheuten, donkere sojasaus, gember, groente, ketjap manis, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, peper, rode paprika, sesamolie, sojaolie, sperziebonen, suiker, ui, witte peper, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / lunch uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:
Ontbijt uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek: