Recept uit Kochen für zwei:
Reefond
- Ingrediënten:
- jeneverbessen, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, olijfolie, peperkorrels, port, reebotten, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout
- Soort:
- bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, citroenrasp, fleur de sel, kalfsbotten, kalfslever, kalfsstaart, kaneelstokje, lamsschouder, maïsmeel, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, port, reebokvlees, reebotten, salie, tijm, tomatenpuree, ui, water, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: