Recept uit De kunst van het koken:
Sauce suprême pimenté - Saus van witte wijn en paprika
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, citroensap, kookvocht van kip, rode paprika uit pot, slagroom, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Bijgerecht uit Heerlijke gerechten om te delen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi: