Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Tagliatelle met citroensaus
- Ingrediënten:
- aquavit, citroen, citroensap, parmezaanse kaas, pasta, peper, slagroom, suiker en tagliatelle
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appelsap, aquavit, bladerdeeg, bloemkool, boter, broccoli, cayennepeper, cider, citroenrasp, citroenschil, crème fraîche, dille, eekhoorntjesbrood, ei, groentebouillon, grof zeezout, karper, kerriepoeder, knoflook, kruidnagel, lamsvlees, laurier, melk, room, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek: