Recept uit L'Art de la table:
Gefrituurde aubergine met tomatenjam
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bladpeterselie, chilivlokken, bloem, gehakt, aubergine, olijfolie, plantaardige olie, sjalotten, suiker, tomaten, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloemkool, boter, bouillon, courgette, ei, eidooier, gehakt, groente, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: